Home » Intuitieve tekeningen

Intuitieve tekeningen

 

Wenst u ook een persoonlijke tekening van uw gids of engel met een bijhorende boodschap?

Hierbij maak ik gebruik van mijn helder weten.Als ik begin met een tekening weet ik vanzelf welke kleuren ik moet gebruiken, waar deze voor staan (in verband met de energie en chakra's) voor die persoon voor wie ik teken en wat ik er mee moet tekenen. Ik werk met pastelkrijt.

Ik hoef alleen te weten voor wie de tekening is aan de hand van je foto of die van de persoon voor wie je de tekening aanvraagt. Dus je hoeft er niet fysiek bij aanwezig te zijn. Je kan ervoor kiezen om 'te laten komen wat er komt' of een concrete vraag stellen of een onderwerp, thema aangeven. 

Tijdens het tekenen schrijf ik alles op  wat er doorgegeven wordt van mijn gidsen, waardoor er een flow ontstaat en de informatie gaat stromen. Er komen mooie inzichten en positieve boodschappen mee. 

Het fijne van een tekening is, dat je letterlijk in beeld krijgt wat er van belang is nu, in deze fase van je leven. In de loop van de tijd zal je er zelf nog veel meer diepgang in vinden. De energie van de tekening helpt mee in je groeiproces. De tekst krijg je erbij, dat kan je dan nog eens nalezen. Soms krijgen bepaalde zaken pas na verloop van tijd betekenis voor je.

Hoe gaat het practisch in zijn werk?

Persoonlijke tekening

U stuurt mij een email - zodat een 1ste contact al gelegd kan worden., afspraken worden ook concreet vastgelegd.

of via het contactformulier,verder op deze website.

Uw tekening is persoonlijk en uniek, de tekening evenals de boodschap is alleen voor u bestemd. Ik bewaar geen copie,noch van uw tekening,noch van de boodschappen. Wenst u dat uw tekening geplastificieerd wordt, dan kan dit, hiervoor betaalt u geen extra.

U kan kiezen om de tekening (samen met uw foto en boodschap)onder gewone verzending te laten toesturen.

de prijs hiervoor is 35 €

Of via aangetekende zending: prijs 40 €

Voorziene duurtijd:vanaf ontvangst van uw betaling,tot de verzending = max 14 dagen.

 

Tekeningen van gidsen en engelen

Regelmatig krijg ik beelden van gidsen en engelen door met bepaalde boodschappen, deze tekeningen kan u kopen. Ook hier geldt het principe dat elke tekening uniek is. Eens een tekening verkocht, wordt deze uit de gallerij gehaald.

De prijs van deze tekeningen is - verzending inbegrepen 25 € - aangetekend 30 €

Het volstaat een email te sturen met de referentie van de tekening. Na ontvangst van betaling wordt de tekening u doorgestuurd.

dnj-silvermoon@hotmail.com